Help.VNAB.nl

Om gebruik te kunnen maken van de support faciliteiten dient u zich aan te melden. Heeft u nog geen account, dan kunt u zich hier registreren.

HOME2

Service & Support

Heb je een vraag over het gebruik van de VNAB applicaties? Grote kans dat je het antwoord hier vindt.

Toch niet gevonden? Dan is er het VNAB Meldingensysteem. Hierin kunnen per organisatie een aantal gebruikers een melding aanmaken om vragen te stellen, een fout te melden of een wens in te dienen.

Gebruikersoverleg

Voor alle VNAB applicaties is er periodiek overleg met een aantal key-users / gebruikers. Tijdens deze overleggen wordt de stand van zaken besproken van de applicaties (wat gaat goed, wat kan verbeterd worden) en toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast worden ook bepaalde wensen voor nieuwe functionaliteit of aanpassingen met deze groep besproken.

Hieronder staan de datums genoemd van de gebruikersoverleggen die gepland staan.

Vindt u het ook zo vervelend om grote handleidingen door te bladeren en dan nog niet te vinden wat u zoekt? Help.VNAB.nl is de oplossing. Voor deze site kunt u zich gratis registreren met uw zakelijke e-mailadres.

Gebruikersoverleg - gepland

e-ABS

• 14 oktober 2024: GBO Placement (Online)
  • 12 september 2024: GBO Claims-Clearing (VNAB kantoor)

iDOSplatform

• 24 september 2024: GBO iDOSplatform (VNAB kantoor)

Sanctieplatform

• 1 oktober 2024: GBO Sanctie (Online)

Capture tool

Hieronder kunt u de door Fenêtre ontwikkelde 'Capture Tool' downloaden. Hiermee kunt u eenvoudig screenshots (schermprintjes) en filmpjes maken en eventueel ook direct koppelen aan het VNAB Meldingensysteem zodat u niet eerst de afbeelding op hoeft te slaan.

Download tool

Versie

Opleidingen

De VNAB organiseert regelmatig opleidingen voor e-ABS, het iDOSplaform en het Sanctieplatform, online of bij de VNAB te Rotterdam.

Een overzicht van alle geplande opleidingen staat op deze pagina.
Door een opleiding aan te klikken krijg je de details van de opleiding te zien en kan je jezelf via de knop [Aanmelden] voor de opleiding aanmelden.

Data Co-polis opleidingen 2024.
Uitnodigingen zijn verstuurd naar de contactpersonen van Co-polis. Je kan ook contact met ons opnemen via copolis@vnab.nl:

Voor het iDOSplatform kan je als verzekeraar een informatiesessie, of als makelaar een opleiding aanvragen. Neem hiervoor contact met ons op via idos@vnab.nl

Meer informatie over de e-ABS opleidingen.

Dit zijn de aankomende VNAB events