Beste gebruiker,

Graag willen wij u informeren dat er een wijziging plaats vindt in de onderhoudswindows van het Sanctiepl@tform, iDOSpl@tform en MIS. Uitbreiding van het window in het weekend is nodig omdat Windows updates van de server soms meer tijd in beslag nemen dan 1 uur.

Hieronder vindt u het nieuwe schema.

Maandag tot en met vrijdag

18.00 – 19.00 uur

Zaterdag en zondag

18.00 – 20.00 uur

Tijdens deze onderhoudsvensters kunnen de applicatie en webservices onbereikbaar zijn. Daarom gelieve géén webservice processen in te plannen gedurende deze vensters.

Bijeenkomsten

e-ABS

• 15 juni 2020: GBO Placement

iDOSpl@tform

Sanctiepl@tform

Opleidingen

De VNAB organiseert regelmatig opleidingen. Voor e-ABS en voor het iDOSpl@form bij de VNAB te Rotterdam. Voor nieuwe leden is voor het Sanctiepl@tform een demonstratie mogelijk bij de VNAB te Rotterdam.

In 2020 vinden er nog geen nieuwe opleidingen plaats -bij voldoende aanmeldingen- voor het iDOSpl@tform:

Data e-ABS opleidingen Placement, Claims en Clearing (onder voorbehoud richtlijnen RIVM m.b.t. covid-19):

• 10 september 2020: Opleiding Placement
  • 25 september 2020: Opleiding Claims
  • 30 september 2020: Opleiding Clearing

Meer informatie over de e-ABS opleidingen.