Update cookies preferences

WhatsNews

Deze nieuwsbrief is speciaal geschreven voor jou als gebruiker van de ICT systemen. Wij willen je beter op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen, maar ook de huidige functionaliteiten onder de aandacht brengen. IT support & change zal proberen je zo goed mogelijk voor te lichten over de functionaliteiten van de ICT systemen, zodat je zo efficiënt en effectief mogelijk kan werken. De WhatsNewsbrief verschijnt één keer per 1 à 2 maanden. Je kan jezelf inschrijven door een e-mail te sturen naar eabs@vnab.nl

Wh@tsnews 2024-03 (maart)
Wh@tsnews 2024-01 (januari)
Wh@tsnews 2023-11 (november)
Wh@tsnews 2023-09 (september)
Wh@tsnews 2023-06 (juni)
Wh@tsnews 2023-05 (mei)
Wh@tsnews 2023-03 (maart)
Wh@tsnews 2023-01 (januari)